Acasă Politica Alin Nica, ales președinte al PNL Timiș

Alin Nica, ales președinte al PNL Timiș

1526
DISTRIBUIȚI

Alegerile de sâmbătă, 7 august, pentru conducerea PNL Timiș s-au finalizat cu victoria celui care ocupa și interimar această funcție, Alin Nica. Acesta a primit 579 de voturi din partea delegațiilor, în timp ce singurul contracandidat rămas în cursă, Sorin Munteanu, a primit 221. Alte 10 dintre cele 810 buletine de vot depuse în urne au fost anulate.

„Astăzi începem un nou moment în filiala PNL Timiș. Ne rupem de un trecut care ne-a dus spre eșec și sperăm la un viitor care să însemne prosperitate pentru oameni și proiecte concrete realizate în beneficiul lor. Vreau să îl felicit pe contracandidatul meu. Poate și va face parte din echipa cea mare a PNL Timiș”, a declarat Alin Nica, după ce a fost anunțat rezultatul.

Noul președinte speră ca, de acum încolo, PNL Timiș să fie observat la nivel național, doar din prisma „proiectelor pozitive”, iar scandalurile de la cele două ședințe alegeri de la organizația municipală Timișoara să fie uitate.

Dacă cu Sorin Munteanu nu exclude să colaboreze pe viitor, despre Claudiu Chira, Nica nu are aceeași părere. „Ne despart foarte multe chestiuni. De numele său se leagă evenimentele de tristă amintire de pe 3 și 30 iulie,  (…) Nu cred că își va da demisia de onoare, ci noi vom fi nevoiți să facem toate procedurile statutare (pentru excludere – n.r.)”. Chira, de altfel, era și el printre contracandidații lui Nica la începutul zilei, însă acesta s-a retras și și-a arătat susținerea față de Munteanu.

Comentarii

comentarii