Acasă Actualitate Alin Nica: „Am fost astăzi la București, pentru Timișoara”. Președintele CJT vrea...

Alin Nica: „Am fost astăzi la București, pentru Timișoara”. Președintele CJT vrea să dea uitării clivajul dintre administrația locală a municipiului și guvernarea județeană

351
DISTRIBUIȚI

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a fost marți, 23 februarie, împreună cu primarul Timișoarei, Dominic Fritz, la București, în mai multe vizite la reprezentanți ai guvernului. Prioritățile, anunță liberalul, au fost de a promova proiectele municipiului, astfel încât să dispară „clivajul dintre administrarea locală a orașului Timișoara și guvernarea județeană”, lucru care ar duce la atragerea mai multor resurse.

„Am fost astăzi, întreaga zi, la București, pentru Timișoara. Am vorbit despre stadion și Sala Polivalentă la Compania Națională de Investiții și despre Timișoara capitală culturală europeană la Ministerul Culturii.

Nu este un secret că acord importanță drumurilor din județ, infrastructurii și bunelor relații cu primarii din teritoriu, oricât de mici ar fi localitățile lor. Ce se știe mai puțin este faptul că, din primele zile de mandat, am trecut municipiul Timișoara pe lista priorităților Consiliului Județean Timiș. Am în vedere proiecte strategice, de anvergură, pentru care am produs mai mult decât idei, am creat oportunități de finanțare și de implementare.

Prea mult timp a existat un clivaj între administrarea locală a orașului Timișoara și guvernarea județeană. Primăria Timișoara are nevoie de ajutor, iar Consiliul Județean Timiș va face tot posibilul să aducă resurse atât în bani cât și în expertiză. Drept dovadă, alături de mine, l-am avut pe Dominic Fritz, primarul Timișoarei, împreună cu care am promovat interesele timișorenilor la București”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Alin Nica.

Comentarii

comentarii