Acasă Actualitate Alin Nica, pregătit de trecerea la Forța Dreptei? Va face declarații comune...

Alin Nica, pregătit de trecerea la Forța Dreptei? Va face declarații comune cu Ludovic Orban, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Apreciată ca fiind extrem de posibilă, trecerea lui Alin Nica la Forța Dreptei, partidul lui Ludovic Orban, e foarte aproape de confirmare. Marți, cei doi oameni politici vor face declarații comune la Timișoara, ocazie cu care ar putea fi confirmată și schimbarea partidului de către cel care a condus destinele Timișului în ultimii patru ani.

După ce a fost dat afară de pe postul de șef al PNL Timiș și i-a fost oprită candidatura la un nou mandat de președinte al Consilului Județean, Alin Nica a admis că a purtat deja discuții cu Orban. El a anunțat deja că e ferm hotărât să lupte în alegeri cu candidatul impus de la nivel național de coaliția PSD – PNL, Alfred Simonis.

Cel mai probabil, Nica va candida la postul de președinte CJT din postura de susținut (cel puțin) din partea Forța Dreptei, dar, și mai probabil, din partea Alianței Dreapta Unită, din care face parte și USR. Cel din urmă partid l-a anunțat pe Nicu Fălcoi ca fiind candidatul lor pentru postul amintit, dar el nu a fost deja anunțat candidat al alianței sub care se va merge la alegeri în Timiș, iar președintele USR Timiș a admis că numele persoanei alese se va decide în urma discuțiilor din cadrul alianței.

Comentarii

comentarii