Acasă Actualitate Alin Nica, președintele PNL Timiș a replicat la acuzațiile aduse

Alin Nica, președintele PNL Timiș a replicat la acuzațiile aduse

DISTRIBUIȚI

”Le răspund «judecătorilor» de la PSD care au început să dea sentințe că de la declarațiile lor până la tribunalul proletar mai e un pas. Eu, fiind mai tânăr și crescut în democrație, las instituțiile statului să își facă datoria. În ceea ce mă privește, îi anunț pe colegii de la PSD că ANI a emis un raport în care se spune clar că nu sunt, și nu am fost, nici în incompatibilitate și nici în conflict de interese. Dar presupun că asta nu contează pentru PSD, ei fiind adepții principului «nu lăsăm adevărul să strice un fake news bun de scandal».

În privința vicepreședintelui CJ Timiș, Alexandru Proteasa, acesta a explicat că este o eroare administrativă și își va dovedi nevinovăția în instanță. Dar probabil nici asta nu contează pentru PSD, căci ei mai au un principiu după care se ghidează: cel al deturnării unor instrumente legale în vederea hărțuirii politice. În concluzie, le dorim Paște fericit colegilor de la PSD, dar și celor de la USR, care sunt sigur că nu vor întârzia să formeze alte tribunale proletare pentru a ne acuza de tot felul de lucruri pe care nu le-am făcut. Le urez sărbători liniștite, fără grija noastră”, a spus Alin Nica.

După ce vicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa, a intrat în atenția Agenției Naționale de Integritate, fiind acuzat de incompatibilitate administrativă, PSD Timiș a spus că cel vizat este ”un adevărat patriarh imobiliar în Moșnița Nouă”. Dacă acuzele se confirmă, este vorba despre un „tun imobiliar”, au mai spus social-democrații.

 

Comentarii

comentarii