Acasă Actualitate Alin Nica se gândește la o candidatură la postul de primar al...

Alin Nica se gândește la o candidatură la postul de primar al Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, nu exclude o candidatură la postul de primar al Timișoarei. Discursul său poate sugera o asemenea decizie, actualul edil șef nu este deloc pe placul liberalului. Totuși, Nica spune că deocamdată se concentrează pe activitatea din administrația județeană. În ceea ce privește candidatura la postul de primar, PNL va analiza orice posibil candidat, nici ex-ul Nicolae Robu nu e exclus.

„Nu exclud o astfel de posibilitate, dar în momentul de față pentru mine nu este o prioritate acest lucru. Eu mă concentrez pe activitatea la Consiliul Județean Timiș și pentru Primăria Timișoara vom alege acel candidat care are cele mai mari șanse să câștige primăria. Nu exclud nicio persoană, nu exclud nicio varianta, lăsăm pe toți să crească, să vedem care e floarea cea mai înflorită atunci.”, a declarat Alin Nica.

În ceea ce privește actualul ocupant al fotoliului de primar, dar și despre USR, Nica are numai cuvinte … de laudă.

”Eu cred ca primarului Fritz nu ii lipsesc banii, ci compentența ca sa facă o capitală culturală de succes, sau poate doar să le pese de bani pentru ca anturajul USR-ist e flămând și disperat după finanțare, după acoperirea găurilor lăsate de sprijinul pe care l-au dat în campania din 2020. Aleg tactica pârjolirii pămâtului ca și cum ar fi unica lor șansă. Timișoara nu mai are nevoie de experimente, ci de stabilitate si certitudini”, a mai spus Alin Nica.

 

Comentarii

comentarii