Acasă Politica Alin Nica și primarii PNL din Timiș lansează un apel pentru un...

Alin Nica și primarii PNL din Timiș lansează un apel pentru un final de campanie corect tuturor partidelor din județ, cu excepția „partidului criptocomunist”

DISTRIBUIȚI

Alin Nica și primarii PNL din Timiș lansează un apel pentru un final de campanie corect în județ. „Noi, inițiatorii acestui apel public, am constatat, în ultimele zile, o intensificare a atacurilor murdare de campanie și ne dorim ca, măcar în această ultimă săptămână de dinaintea alegerilor, aceste acțiuni să înceteze”, se arată într-un comunicat PNL Timiș din 22 septembrie.

Liberalii declară că își doresc o competiție electorală curată, fără atacuri la persoană și o atmosferă civilizată. „Remarcăm că o parte dintre oamenii politici din județ, aceiași ca și în campaniile trecute, nu doresc să contribuie la păstrarea unei atmosfere electorale decente”, transmit Nica&Co.

„Din păcate, acest mediu toxic creat în campanie se prelungește și după alegeri și am ajuns să trăim într-o societate profund divizată. În loc să ne consumam energiile pentru dezvoltarea comunităților în care suntem aleși, ne vedem obligați să ne luptăm cu politicienii lipsiți de cele mai elementare noțiuni de civilizație politică și civică.

Facem apel la toate forțele politice democratice din județul Timiș, cu excepția partidului criptocomunist, care se vrea reformat, dar nu reușește să își schimbe nici măcar modul de gândire, și care a murdărit, și continuă să o facă, viața politică în Romania, să semneze alături de noi acest apel și să contribuie astfel la un final de campanie curat și corect, iar apoi, după alegeri, la o viață publică decentă.

Vrem să arătăm că Timișul este altfel, că Timișul poate deveni european”, se mai arată în comunicat.

Comentarii

comentarii