Acasă Politica Alin Nica vrea sprijin parlamentar deblocarea proiectelor benefice județului Timiș

Alin Nica vrea sprijin parlamentar deblocarea proiectelor benefice județului Timiș

DISTRIBUIȚI

Alin Nica, liderul PNL Timiș, și Marilen Pirtea, candidat din partea aceluiași partid la  un post de deputat, au votat împreună la secția de votare constituită la Liceul Grigore Moisil din Timișoara. Dacă primul își dorește sprijin pentru proiectele Timișului, vicepreședintele actual al Camerei Deputaților vrea un nou parlament cu cât mai mulți profesioniști.

„Am votat pentru dezvoltarea Timișului și a României, pentru deblocarea proiectelor majore de infrastructură ale județului Timiș și ale Timișoarei și pentru un viitor mai bun pentru întreaga zonă”, a anunțat șeful PNL Timiș, la ieșirea de la vot.

”Am votat astăzi pentru dezvoltarea României. Îmi exprim, prin acest vot, toate speranțele pentru desemnarea în legislativ a cât mai multor profesioniști, cei ce vor readuce educația, cultura și prestigiul țării acolo unde le este locul, între marile noastre priorități naționale. Sunt cu atât mai emoționat, cu cât a participat la vot și fiica mea, Maria, care a avut azi pentru prima dată ocazia să-și asume responsabilitatea de a vota pentru viitorul Parlament”, a spus, la rândul său, Marilen Pirtea, candidatul PNL la funcția de deputat.

Comentarii

comentarii