Acasă Stiri recomandate Alin Popoviciu – „trompeta PD-L”- sfidează criza într-o maşină cu inscripţii...

Alin Popoviciu – „trompeta PD-L”- sfidează criza într-o maşină cu inscripţii comuniste

DISTRIBUIȚI

Deputatul PD-L Timiş Alin Popoviciu a fost supranumit, la începutul anului 2009, de primarul oraşului Timişoara “ trompeta PD-L ”. Atunci, Ciuhandu era supărat că, ori de câte ori are ocazia, tânărul democrat-liberal îl face în toate felurie. Am ţinut să facem această scurtă introducere tocmai pentru ca domnul deputat să nu creadă că avem ceva cu el, când îi spunem “trompetă”.

Alin Popoviciu – egal PCR

Joi, 18 noiembrie, în jurul prânzului, deputatul PD-L Alin Popoviciu blochează un trotuar, în plin centrul oraşului, cu bolidul lui de zeci de mii de euro. Deputatul Popoviciu a coborât sfidător din maşina cu numărul de înmatriculare TM 99 PCR şi a început să facă mişto de un colg de-al lui, deputatul PNL Horia Cristian, care protesta în faţa sediului PD-L din Timişoara. Popoviciu i-a spus liberalului timişean: “Asta este toată organizaţia voastră de tineret”, aluzie la faptul că în faţa sediului democrat-liberalilor se aflau doar câţiva oameni care protestau împotriva actualei guvernări. Dar să revenim la deputatul nostru, care ne reprezintă în fiecare zi interesele la televizor, şi nu în parlament, aşa cum ar fi normal. Distinsul domn Popoviciu conduce, în momentul de faţă, una dintre maşinile pe care le are înregistrate pe firmele familiei sale. Până aici nimic ieşit din comun, numai că maşina cu care a blcat un trotuar în centrul oraşului are plăcuţele de înmatriculare TM 99 PCR, care, în urmă cu câteva decenii, erau iniţialele Partidului Comunist Român.

Alin Popoviciu: “În oraşul ăsta, toate maşinile pe care le vezi cu acest număr îmi aparţin ”

Deputatul Alin Popoviciu a reuşit performanţa de a fi mai tare decât preşedintele României, Traian Băsescu, care, în momentul de faţă, conduce o Dacia Logan. Popoviciu nici nu vrea să audă de aşa ceva. Parcul lui de maşini cuprinde doar mărci cunoscute, cum ar fi: Mercedes, BMW şi multe altele. Întrebat cum de şi-a pus acest număr de înmatriculare, Alin Popoviciu a devenit uşor iritat.”Eşti în urmă. Au mai fost făcute ştiri pe acesată temă, în urmă cu trei luni, la Bucureşti. Dacă nu ştiai, mă cheamă Popoviciu şi în oraşul ăsta toate maşinile pe care le vezi cu acest număr îmi aparţin. Aceste vehicule sunt înregistrate pe o firmă de-a mea”, susţine Alin Popoviciu. La final, ne putem întreba cum este posibil ca un deputat să îşi pună în parbrizul autoturismului propriu o inscripţie cu Parlamentul României şi numărul de înmatriculare al maşinii, pentru a avea anumite beneficii. Desigur, o să vă întrebaţi care sunt aceste beneficii? Păi cine îşi permite ca în buricul târgului să blocheze un trotuar şi să nu aibă taxa de parcare plătită? La această întrebare, răspunsul e simplu: Alin Popoviciu, deputatul nostru, o face ori de câte ori mai are treabă prin Timişoara.

Comentarii

comentarii