Acasă Politica Alina Gorghiu, atac la Călin Dobra pe tema castelului Huniade

Alina Gorghiu, atac la Călin Dobra pe tema castelului Huniade

707
DISTRIBUIȚI

Senatorul PNL de Timiş, Alina Gorghiu, cere imperativ să ştie care e situaţia reabilitării Castelului Huniade şi ce sume s-au cheltuit pentru aceste operaţiuni de-a lungul anilor. Ea cere conducerii Consiliului Judeţean Timiş să prezinte informaţiile solicitate

„Asist neputincioasă la problema legată de Castelul Huniade. După patru ani de zile autorităţile judeţene ridică din umeri şi nu spun nimic. Fac apel, ca şi senator, cer răspunsuri publice. Sunt mai puţin de zece luni până ce va începe anul 2021. Nu vreau să politizez subiectul. Chiar nu ştiu cum stau lucrurile. Am transmis două adrese, o interpelare referitoare la imobilele de patrimoniu şi soluţiile legate de incapacitatea autorităţilor  locale pe subiectul reabilitării. De asemenea, am făcut o adresă către Consliul Judeţean să fi iunformată de ce nu avem nimic realizat acolo şi cât s-a chetuit efectiv pentru proiect. Cât e alocat în bugetul de anul acesta al CJ Timiş pentru acest obiectiv, ce face efectiv instituţia pentru reabilitare”, a declarat, vineri, Alina Gorghiu.

În discuţia pe această temă a intervenit şi Nicolae Robu, care a subliniat cât de slab administrator este CJT, că primăria a cerut să primească în administrare castelui, pentru că sigur ar fi găsit soluţii mai bune.

Comentarii

comentarii