Acasă Politica Alina Gorghiu: ”Domnul Dragnea va spune că a fost răpit de extratereștri...

Alina Gorghiu: ”Domnul Dragnea va spune că a fost răpit de extratereștri și trei zile s-a luptat cu un omuleț verde plătit de Trump”

DISTRIBUIȚI

Fostul președinte al PNL Alina Gorghiu, actual senator de Timiș, spune că așteaptă ca Liviu Dragnea să apară la televizor și să spună că a fost răpit de extratereștri. “Urmează episodul 2: săptămâna viitoare va veni și ne va comunica cum, la începutul anului, a fost răpit de extratereștri și vreo trei zile s-a luptat cu un omuleț verde și lipicios plătit de Trump, dar a reușit să scape”.

Alina Gorghiu a declarat, miercuri, la Timișoara, că Liviu Dragnea este într-o paranoia permanentă și îi cere public președintelui Camerei Deputaților să facă publice informații privind plângerea făcută către autorități.

Senatorul liberal de Timiș crede că tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă a fost un scenariu bine pus la punct de către președintele PSD, începând de la cele întâmplate la protestul din 10 august. Ea este convinsă că Dragnea a adus „huligani” în piață pentru a poza în victimă, atât el, cât și partidul.

 „Declarația dată de Dragnea, că evenimentele ar fi fost o lovitură de stat, a fost cea mai mare aberație pe care am auzit-o referitor la aceste proteste ale diasporei din 10 august. Am convingerea fermă, și domnul Dragnea mă poate da în judecată oricând, că aducerea în piață a huliganilor și a celor care au stârnit momentele violente a fost opera premeditată a omului Liviu Dragnea. De ce? Pentru ca acesta și PSD să se poată lamenta, să se poată victimiza că împotriva guvernului PSD a vrut să se dea o lovitură de stat. Ghinion. Finalul n-a fost cel pe care și l-au dorit”, a spus Gorghiu.

Cât despre așa-zisa tentativă de asasinat, Alina Gorghiu susține că aceasta este partea a doua a scenariului construit migălos de Liviu Dragnea.

„E o declarație de om defect, ridicol, un om care este stăpânit de paranoia specifică liderilor autoritari din alte state. Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns. Este o situație extrem de dificilă și de delicată pentru România, pentru că cel care face aceste declarații este cel care conduce de facto Guvernul României, președintele principalului partid de guvernământ, președintele Camerei Deputaților, unul dintre cei mai puternici oameni din România. Din păcate, la ora aceasta nimeni nu-l mai poate lua în serios”, a completat parlamentarul PNL.

Ea mai spune că toată așteaptă România dovezi, pe care Liviu Dragnea ar trebui să le prezinte cât mai repede, iar procurorii să le caute bine.

„Îi cer public să informeze opinia publică transparent despre: când a făcut plângerea penală pe tema așa-zisei tentative de omor, la ce unitate de parchet a făcut-o, în ce dată, care este conținutul. De asemenea, solicit Parchetelor, procurorului general să iasă să comunice dacă există vreun dosar… să mai caute, să caute bine, nu se poate ca un dosar atât de serios, vorbim despre o tentativă de omor, să se fi pierdut de prin evidențele parchetelor. Minciuna domnului Dragnea are picioare scurte”, a explicat Alina Gorghiu.

Senatorul de Timiș spune că urmează acum un alt episod, acela în care al treilea om în stat va spune că a fost răpit de extraterești.

„Urmează episodul 2: săptămâna viitoare va veni și ne va comunica cum, la începutul anului, a fost răpit de extratereștri și vreo trei zile s-a luptat cu un omuleț verde și lipicios plătit de Trump, dar a reușit să scape”, a conchis Gorghiu.

Fostul președinte al PNL susține că românii se vor trezi atunci când Dragnea „o să plece acasică la el cu tot cu doamna Dan și doamna Dăncilă’.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii

comentarii