Acasă Actualitate Alina Gorghiu, în vizită la ”domnul Afiș”

Alina Gorghiu, în vizită la ”domnul Afiș”

DISTRIBUIȚI

Cine și ce scheme pentru campania electorală ar mai putea inventa? Iată, Alina Gorghiu, din Tecuci, care habar nu are de specificul bănățean, de calitatea umană a celor născuți și crescuți aici, cu respect, cu distanță față de fățărnicie și cu dispreț față de ipocrizie și minciună, dă târcoale… șefilor din PNL. Știe ea de ce. Simplu. Dorește să fie, din nou, pe listele electorale viitoare, adică pentru Parlamentul României. Nu este (prea) iubită de Orban, face joc de gleznă pe lângă cei aflați în ascensiune în PNL Timiș, îl mai curtează pe Robu…. Face, și ea, ce poate!

După ce presa națională a criticat-o pentru promovarea în Senatul României a legii ce le-ar permite condamnaților penali, cu o pedeapsă sub șapte ani, să stea…. acasă, la căldurică și la confort, o perioadă a dispărut din emisiunile tv. Apoi, pervers și insidios, a reapărut, dar cu… freza schimbată, ca în bancurile despre Bulă. Schimbi ceva? Da, freza!

Ulterior, presa națională a etichetat-o a fi ”Elena Udrea” a politici actuale. Nasol, nu?

La ultima sa vizită la Timișoara, s-a fotografiat, aproape una cu afișul electoral (vezi foto), la mijloc, între Robu, actualul președinte al PNL Timiș și Alin Nica, speranța PNL la CJT.

Cu freza schimbată, Alinuța – Albinuța din Tecuci crede că-i păcălește pe timișoreni. Nu, nu-i mai păcălește. Nici liberalii nu o mai vor, și nici votanții PNL. Gata.

Dacă cei din PNL național o vor pe vreo listă, atunci să facă bine să o antreneze pentru locurile sale natale…

Aici, pe la noi, prin Cimișoara, păcăleala are picioare scurte.

Comentarii

comentarii