Acasă Monden/Lifestyle Alina Vidican a cheltuit o avere pentru rudele din Timișoara

Alina Vidican a cheltuit o avere pentru rudele din Timișoara

1946
DISTRIBUIȚI

alinavidicanjpgAlina Vidican pare să se bucure din plin de concediul pe care îl petrece în România alături de cei doi copii ai săi și ai lui Cristi Borcea.

Și, mai mult decât atât, fosta soție a omului de afaceri nu este deloc zgârcită când vine vorba de cheltuieli.
Astfel, susțin sursele noastre, cât timp stă la Timișoara, alături de familia ei, Alina pare să fie de-a dreptul mână largă când vine vorba de cheltuieli. Așa că, fără să stea pe gânduri, deși nimeni nu i-a cerut-o, fosta soție a lui Cristi Borcea s-a apucat să facă cadouri care mai de care mai scumpe celor apropiați. Iar din acest motiv, Alina s-a apucat să cumpere haine de fițe din magazinele din Timișoara, cheltuind bani cu nemiluita pentru părinții săi, cât și pentru restul rudelor pe care le are stabilite în orașul de pe Bega.
Evident, la cumpărături a mers singură-singurică, iar copii ei și ai fostului acționar dinamovist au fost lăsați în grija mamei sale, aceasta avâțnd grijă ca micuții să nu sufere prea tare de căldură, țiându-i la terasă și având grijă să îi hidrateze corespunzător în timp ce se jucau pe acolo.
Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului trecut, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în “Dosarul transferurilor”.

 

Comentarii

comentarii