Acasă Actualitate Alpinistul arădean Zsolt Torok s-a căsătorit

Alpinistul arădean Zsolt Torok s-a căsătorit

DISTRIBUIȚI

Cunoscutul alpinist Zsolt Torok s-a căsătorit cu inspectoarea şcolară Laura Nădăban. Căsătoria civilă a avut loc la Arad, iar petrecerea în cadru restrâns s-a derulat la o pensiune din Miniş. Mireasa a purtat o rochie lungă albă, extrem de cochetă, iar mirele un costum clasic și un papion de aceeași culoare cu costumul. Invitații au avut parte de muzică bună și un meniu ales cu grijă, iar tortul cu trei etaje, alb, a fost extrem de gustos.

Zsolt Torok este unul dintre cei mai cunoscuţi alpinişti români. Este foarte greu să enumeri toate vârfurile pe care el le-a escaladat de-a lungul carierei sale de alpinst de peste două decenii. Prin reuşitele sale se numără principalele vârfuri din Munţii Alpi, Nanga Parbat, supranumit „Muntele Destinului” situat în partea de vest a lanțului Himalaya, Peak 5-în premieră mondială și Kyajo Ri, din Himalaya.

În toamna anului trecut, alpinistului Zsolt Torok i-a fost conferită de către ministrul apărării Mihai Fifor, în cadrul unei ceremonii militare, Emblema de Merit Partener pentru Apărare clasa I.

Comentarii

comentarii