Acasă Actualitate Alte 15 amenzi pentru „nerespectarea măsurilor de protecție individuală”, luni

Alte 15 amenzi pentru „nerespectarea măsurilor de protecție individuală”, luni

793
DISTRIBUIȚI

Cu toate că ieri, 3 august, a fost Ziua Timișoarei, terasele din zona centrală nu au scăpat de controale. Împreună cu acestea, au fost verificate și cele din celelalte localități, piețele, târgurile, mijloacele de transport în comun și alte spații aglomerate din județ. În total, au fost acordate 15 sancțiuni contravenționale, pentru „pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală”.

Acțiunea, desfășurată sub autoritatea Instituției Prefectului, a inclus polițiști din cadrul I.P.J Timiș, polițiști de frontieră, jandarmi, pompieri, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului.

„Cu ocazia activităților desfășurate în data de 3 august, la nivelul județului Timiș au fost verificate 74 societăți comerciale. În urma controalelor efectuate polițiștii au aplicat 15 de sancțiuni contravenționale conform prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19”, transmite Prefectura Județului Timiș.

Comentarii

comentarii