Acasă Actualitate Alte 20 de ghiozdane “călătoare” complet echipate au ajuns la copilașii aflați...

Alte 20 de ghiozdane “călătoare” complet echipate au ajuns la copilașii aflați în dificultate din Săcălaz

DISTRIBUIȚI

Și astăzi polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, cu sprijinul ATOP Timiș, au oferit 20 de ghiozdane complet echipate copilașilor aflați în dificultate din localitatea Săcălaz, județul Timiș.

“Astfel încât acum aceștia se pot bucura de începerea noului an școlar, iar recunoștința și încântarea din ochii copiilor a fost răsplata polițiștilor, precum și garanția că prin acest gest am adus o rază de lumină în viețile acestora”, explică IPJ Timiș.

La această activitate, a fost prezent printre polițiști și  preotul paroh al Parohiei Ortodoxe Române Săcălaz, dovedind astfel că umanitatea, solidaritatea, compasiunea și responsabilitatea față de ceilalți sunt la cote înalte.

De asemenea, pe parcursul anului școlar, polițiștii timișeni vor continua să organizeze activități informativ-preventive în cadrul orelor de curs, cu implicarea profesorilor, părinților și a celorlalte instituții ale statului cu competențe în domeniu.

Scopul este reducerii violenței fizice și psihologice în rândul elevilor, prevenirii consumului de substanțe cu efect psihoactiv, victimizării din infracțiuni cibernetice sau din trafic de persoane, precum și pentru creșterea siguranței tuturor participanților la procesul educațional.

 

Comentarii

comentarii