Acasă Actualitate Alte 61.800 de doze de vaccin Johnson&Johnson ajung joi în România. Centrul...

Alte 61.800 de doze de vaccin Johnson&Johnson ajung joi în România. Centrul regional din Timișoara primește 8.000

DISTRIBUIȚI

Joi, 10 iunie, vor ajunge în România alte 61.800 de doze de vaccin Janssen, produs de Johnson&Johnson. Acestea ajung la București pe cale terestre pentru ca mai apoi să fie trimise de la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” spre centrele regionale de depozitare din țară.

La Centrul Regional de Depozitare din Timișoara vor ajunge 8.000 de doze, la fel cele din Brașov, Cluj, Constanța, Craiova și Iași. Doar la Centrul Național de Stocare de la București rămân mai multe, 13.800.

„Până la acest moment, țara noastră a recepționat 515.500 doze de vaccin produse de compania Johnson&Johnson, iar 175.823 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației. În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziție de firma producătoare, sens în care, periodic, țara noastră primește tranșele de vaccin necesare imunizării populației”, transmit reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Comentarii

comentarii