Acasă Actualitate Alte trei săptămâni de amânare la pasajul Jiul

Alte trei săptămâni de amânare la pasajul Jiul

1600
DISTRIBUIȚI

La cele două mari pasaje din oraş aflate în şantier, Jiul şi Popa Şapcă, lucrările continuă, mai avansat fiind şantierul de la Jiul. La pasajele Jiul şi Popa Şapcă s-a putut lucra, chiar dacă a fost vremea rea, iar lucrările avansează pe ultima sută de metri la ambele.

’’Mai avansate sunt lucrările la Jiul, unde se lucrează la placarea pereţilor şi se amenajează trotuarele şi pista de biciclete. A mai rămas foarte puţin şi vrem să deschidem carosabilele la cele două pasaje cât mai repede.

La Popa Şapcă se lucrează la zidurile pasajului, un tronson e gata, şi al doilea e aproape gata, se dau jos cofrajele şi marţi începe al treilea. Se suplimentează numărul de muncitori, pentru că acum este etapa în care e nevoie de manoperă.

Pe Demetriade se lucrează în continuare la utilităţi, sunt acele rezervoare uriaşe care se amplasează în subteran şi care vor pompa apa abundentă la precipitaţii. Când ploaia se va termina, va începe pomparea apei în canalizarea oraşului’’, spun reprezentanţii Primăriei Timişoara.

Comentarii

comentarii