Acasă Administraţie Alţi doi elevi din Timişoara eliminaţi de la Bacalureat după ce au...

Alţi doi elevi din Timişoara eliminaţi de la Bacalureat după ce au încercat să trişeze

DISTRIBUIȚI

bac eliminati

Alţi doi absolevnţi de clasa a XII-a din Timişoara au ratat examenul maturităţii înainte de afişarea rezultatelor. Cei doi au fost daţi afară din examen miercuri, în timpul probei obligatorii a profilului din cadrul Bacalaureatului.

Unul dintre absolvenţii de clasa a XII-a a fost prins cu un telefon mobil în sala de examen, în timp ce al doilea eliminat, pe lângă mobil, avea şi câteva fiţuici, pentru a fi sigur de reuşită. Ambii candidaţi mai pot susţine Bacalureatul abia în toamna lui 2015.

La prima probă scrisă a Bacalaureatului, limba şi literatura română, patru elevi din Timiş au fost eliminaţi din examen după ce au fost prinşi cu telfoane mobile şi căşti asupra lor. Trei dintre ei erau de la LPS Banatul din Timişoara, iar al patrulea de la Deta.

„Au fost doi eliminaţi la proba obligatorie a profilului, unul prins cu telefonul mobil şi altul cu copiuţe”, a fost mesajul scurt transmis de inspectorul şcolar general adjunct de Timiş, Cornel Petroman. Acesta a refuzat cu îndârjire să dea numele unităţilor şcolare unde elevii au fost prinşi cu obiecte strict interzise la un examen de Bacalaureat.

Comentarii

comentarii