Acasă Administraţie Ambasadorul Nigeriei, în vizită la Primăria Timişoara. Ce a discutat cu Robu

Ambasadorul Nigeriei, în vizită la Primăria Timişoara. Ce a discutat cu Robu

DISTRIBUIȚI

ambasador nigeria

Vineri, 13 iunie, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, l-a primit pe Ambasadorul Republicii Federale Nigeria în România, Okechukwu Fidelis Muoh. Diplomatul a fost însoţit la Timişoara de soţia sa, Christiana Ukachi Muoh, şi alţi reprezentanţi ai Ambasadei.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, discuţiile au vizat posibilităţile comune de cooperare şi identificarea domeniilor de interes reciproc, scopul principal fiind intensificarea schimburilor economice. Oaspetele diplomatic a subliniat faptul că este prima sa vizită oficială în afara Bucureştiului şi a reamintit tradiţia relaţiilor privind educaţia, pentru că la Timişoara au studiat şi studiază mulţi tineri din ţara sa. De altfel, acesta a avut şi o întâlnire cu studenţii nigerieni din oraşul nostru.

În cadrul discuţiilor, după ce primarul Nicolae Robu a prezentat date despre mediul economic şi oportunităţile de afaceri din Timişoara, accentul s-a pus pe cooperarea economică. Astfel, amabasadorul nigerian a lansat un apel către oamenii de afaceri din Timişoara să investească în ţara sa. De asemenea, oamenii de afaceri timişoreni sunt invitaţi la un forum economic nigeriano-român, care va avea loc la Bucureşti, în 25-26 septembrie 2014.

Comentarii

comentarii