Acasă Eveniment Ambulanță care transporta un pacient în stare gravă, proiectată într-un panou publicitar,...

Ambulanță care transporta un pacient în stare gravă, proiectată într-un panou publicitar, la Arad

DISTRIBUIȚI

O ambulanță care transporta un pacient aflat în stare gravă a fost proiectată într-un stâlp, de un autoturism care a intrat în plin în autospecială. În urma impactului, ambulanța a intrat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt, acesta căzând peste ambulanță. Autospeciala s-a oprit mai apoi în stâlpul unui panou publicitar. Asistenta medicală din ambulanță a suferit o traumă la umăr, iar medicul și celălalt asistent s-au ales cu traumatisme la genunchi, relatează realitateadearad.net.

În circumstanțe care urmează a fi stabilite din cercetările poliției, a avut loc un eveniment rutier pe Calea Victoriei din municipiul Arad.

Un autoturism condus de un arădean de 33 de ani a intrat în coliziune cu o ambulanță condusă de un bărbat de 46 de ani, din Arad, care se deplasa cu semnalele luminoase în funcțiune.

În urma impactului, cei din ambulanță dar și șoferul celeilalte mașini au fost răniți.

 „Ambulanța transporta un pacient în stare critică și, cu toate că avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, o mașină i-a intrat în față, ceea ce a dus la proiectarea mașinii noastre într-un stâlp care a căzut peste ea. Membrii echipajului medical au fost răniți, la prima vedere fiind vorba despre politraumatisme. De altfel, asistenta de pe ambulanță a fost transportată deja la Urgențe, alături, desigur, de pacientul care se afla în mașina avariată”,  spune dr. Maria Nicoară, managerul general al Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase alcool.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

Comentarii

comentarii