Acasă Actualitate Amendă de 60.000 pentru societatea care administrează Cimitirul Eroilor. A umplut incinta...

Amendă de 60.000 pentru societatea care administrează Cimitirul Eroilor. A umplut incinta cu pământ și deșeuri

DISTRIBUIȚI

Poliția Locală a amendat societatea care administrează Cimitirul Eroilor cu suma de 60.000 de lei, după ce a descoperit un adevărat dezastru în interiorul acestuia. Acolo erau depozitați munți de gunoi, deșeuri vegetale și pământ.

Poliția Locală Timișoara a aplicat o sancțiune de 60.000 de lei societății comerciale Denis Alex, care administrează Cimitirul Eroilor, a anunțat Primăria Timișoara. În urma controlului, polițiștii locali au constatat că, în calitate de deținător de deșeuri, societatea nu a respectat obligația de a colecta separat deșeurile rezultate din activitatea pe care o desfășoară. Au fost găsite cantități mari de deșeuri amestecate, respectiv, vegetale, pământ, plastic și reciclabile. Societatea a fost sancționată pentru încălcarea prevederilor OUG 92 /2021 privind regimul deșeurilor.

Societatea a mai fost sancționată cu amendă de 2.500 de lei pentru depozitări clandestine de deșeuri în incinta Cimitirului Stuparilor, aflat tot în administrarea acesteia. Sancțiunea a fost aplicată în baza HCL 346/2022.

 

Comentarii

comentarii