Acasă Actualitate Amendat de șase ori în câteva zile pentru că a lipit afișe...

Amendat de șase ori în câteva zile pentru că a lipit afișe publicitare „aiurea”, prin Timișoara

390
DISTRIBUIȚI

Reclama e sufletul comerțului, dar și cei care o fac trebuie să „o facă” legal, să nu fie „reclamați”… Un organizator de evenimente s-a ales cu șase sancțiuni de la poliția locală după ce a lipit afișe publicitare în locuri nepermise.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au aplicat zilele acestea un număr de șase sancțiuni contravenționale în cazul unui organizator de evenimente, persoană fizică autorizată din Galați, care a lipit mai multe postere publicitare în mai multe zone din oraș, pe clădiri, stâlpi, transformatoare de curent etc din Calea Aradului, Bdul Revoluției, Bdul Sudului, Str. Simion Bărnuțiu, Bdul Take Ionescu, Bdul Mihai Eminescu. Astfel, PFA Mocanu Maftei a fost sancționat cu câte 1000 lei, conform HCL 371/2007 modificată, fiind întocmite un număr de șase procese verbale de constatare a contravenției. Reamintim că potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1000 și 2000 lei. Anul acesta au fost aplicate peste 70 de sancțiuni organizatorilor de evenimente care au umplu orașul de afișe și postere lipindu-le în locuri neautorizate.

Poliția Locală a organizat acțiuni în cadrul cărora polițiștii locali pe bază de voluntariat și în timpul liber au dat jos aceste afișe care conferă un aspect inestetic orașului.

Comentarii

comentarii