Acasă Eveniment Amendat pentru că a umplut o stradă cu borhot

Amendat pentru că a umplut o stradă cu borhot

DISTRIBUIȚI

Dacă basculele şi camioanele din care se preling materiale de construcţii pe străzile Timişoarei sunt la ordinea zilei, un caz nemaintâlnit a fost semnalat miercuri, 6 mai, Poliţiei Ecologice. Aceştia au fost înştiinţaţi că o stradă a fost umplută de… borhotul scurs dintr-o basculă. „Strada Gheorghe Adam a fost murdărită, devenind impracticabilă pentru conducătorii auto care se deplasau în acea zonă.
Deplasându-se la faţa locului, agenţii l-au depistat pe şoferul unei autobasculante marca Iveco, cu număr de Timiş, care transporta borhot.
Încărcătura s-a scurt din maşină, murdărind carosabilul pe o lungime de aproximativ 50 m şi punând în pericol circulaţia maşinilor”, spune Daniela Seracin, purtător de cuvânt al Poliţiei Comunitare Timişoara.
Şoferul, Mihai Ş., de 37 de ani, a fost amendat cu 1.000 de lei deoarece a murdărit căile publice ca urmare a activităţilor de încărcare – descărcare a mijloacelor de transport.
La faţa locului s-au deplasat şi angajaţii de la Retim care au salubrizat zona, iar un echipaj al Poliţiei Rutiere a fluidizat circulaţia până la reluarea traficului.

Comentarii

comentarii