Acasă Actualitate Amenzi 27.500 lei aplicate de polițiștii locali societății care deține parcarea de...

Amenzi 27.500 lei aplicate de polițiștii locali societății care deține parcarea de pe Gheorghe Lazăr unde era o mizerie de nedescris

DISTRIBUIȚI

Sancțiuni de 27.500 lei aplicate de polițiștii locali societății care deține parcarea de pe Gheorghe Lazăr, unde era o mizerie de nedescris.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat joi o amplă acțiune de verificare a locației de pe Strada Gheorghe Lazăr, unde este amenajată o parcare și unde funcționează mai multe firme ce desfășoară activități de comerț, dar și de alimentație publică, care vând produse servite la mesele amenajate sau la pachet.

Parcarea este un adevărat focar de infecție, fiind plină, atât în zona de staționare autovehicule, cât și pe spațiul verde din apropiere, de resturi de ambalaje, de produse alimentare, de tot felul de deșeuri care dau un aspect inestetic și neigienic.

Din acest motiv, polițiștii locali au luat măsura sancționării contravenționale cu 25.000 de lei, conform  OUG 195/2005 privind protecţia mediului, și cu 2500 lei conform HCL 371/2007, a firmei Columbus Active SRL, cu sediul în București, care deține parcarea în cauză, și care nu a luat măsuri de întreținere a curățeniei în parcare și pentru întreținerea zonelor verzi aferente acesteia.

Poliția Locală atrage atenția atât firmelor care dețin astfel de spații, societăților care funcționează în locațiile respective, dar și cetățenilor, clienți ai acestora, să respecte legislația și să mențină curățenia sau să nu arunce pe jos deșeuri, deoarece sancțiunile sunt drastice, iar verificările vor continua.

Comentarii

comentarii