Acasă Actualitate Amenzi de peste 65.000 de lei pentru nereguli legate de deșeuri

Amenzi de peste 65.000 de lei pentru nereguli legate de deșeuri

DISTRIBUIȚI

Din 5 până în 11 iunie, polițiștii locali au dat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 52500 lei pentru cei care nu respectă modul de colectare a deșeurilor. Au fost vizate atât societăți comerciale, cât și la asociații de proprietari și persoane fizice. Acțiunea polițiștilor de la Serviciul Protecția Mediului s-a desfășurat în colaborare cu reprezentanții Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei, cei ai Retim și cei ai ADID Timiș.

Acțiunea, începută săptămâna trecută în Campusul Universitar, a continuat cu verificări în cartierele Steaua și Lipovei. Echipele mixte au identificat și neregulile constatate pe trasee legate de salubrizarea stradală, existența rampelor clandestine de deșeuri și neîntreținerea curățeniei în jurul pubelelor și imobilelor.

Polițiștii locali au acționat și pe linia depistării celor care au abandonat deșeuri pe domeniul public, fiind depistate în ultimele zile 13 persoane care au fost surpinse aruncând resturi pe străzi. Amenzile au fost în valoare de 15800 lei. Prin aceste acțiuni polițiștii locali doresc să mențină orașul curat și civilizat, dar totodată încearcă să educe și populația cu privire la păstrarea curățeniei și importanța unui mediu sănătos.

Comentarii

comentarii