Acasă Eveniment Amenzi pentru mașinile de mare tonaj din oraș

Amenzi pentru mașinile de mare tonaj din oraș

978
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali de la Circulație Rutieră au sancționat, și în ultima vreme, conducătorii de autovehicule de mare tonaj care nu respectă prevederile circulației mașinilor grele în Timișoara. Au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au circulat cu autovehicule de mare tonaj în zone în care acest lucru nu este permis sau au staționat cu autovehicule grele pe străzile municipiului. Amenzile pentru astfel de fapte sunt între 1000 și 2900 de lei, în funcție de faptă.

Acțiunile s-au organizat pe baza sesizărilor făcute de cetățeni, care reclamă faptul că mașinile de mare tonaj circulă sau sunt parcate pe sectoare unde accesul lor este interzis, dar și constatările proprii ale polițiștilor au avut un rol important. Verificările au avut loc pe străzile Circumvalațiunii, I. Barac, Republicii, Take Ionescu, I. Slavici, Bogdăneștilor, Cetății, Mărășești, Gh. Lazăr, Iuliu Maniu, G. Musicescu, Batania și Eroilor de la Tisa.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația în vigoare, să se informeze atunci când ajung în Timișoara, să urmărească indicatoarele rutiere care restricționează sau interzic accesul pe anumite sectoare de drum, să achite taxele în cazul în care tranzitează Timișoara, să nu parcheze autovehiculele grele pe teritoriul Timișoarei și să nu circule decât pe rutele stabilite. Aceste acțiuni se vor desfășura și în continuare.

Comentarii

comentarii