Acasă Actualitate Amenzi pentru produse uzate si neigienice, comercializate ilegal, în zona Iosefin din...

Amenzi pentru produse uzate si neigienice, comercializate ilegal, în zona Iosefin din Timișoara

594
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au acționat în zona Iosefin, pe străzile Iancu Văcăcrescu, Regele Carol I, unde un grup de șase persoane și-au făcut un obicei de a expune spre vânzare mărfuri uzate, neigienizate, care, pe lângă faptul că erau comercializate ilegal, provoacă disconfort cetățenilor care trec prin zonă. Tot în perimentrul Pieței Iosefin mai există un grup de comercianți ambulanți, care tranzitează zona și care vând ilegal mărfuri cum ar fi parfumuri, ochelari, telefoane, obiecte de uz casnic.

Numai în ultimele 3 zile au fost aplicate 7 sancțiuni fiind de asemenea dispusă ridicarea în vederea confiscării a mărfii.

Polițiștii locali au aplicat, în zona Iosefin, de la începutul acestui an, un număr de 344 procese verbale de constatare a contravenției, în valoare de 84.190 lei, în 78 de cazuri fiind dispusă ridicarea în vederea confiscării a bunurilor expuse ilegal spre vânzare, respectiv aproximativ 500 de kilograme de mărfuri. Acțiunile pe această linie continuă până la reducerea în totalitate a fenomenului care, de altfel, în urma verificărilor repetate, s-a redus față de aceeași perioadă a anilor anteriori.

Comentarii

comentarii