Acasă Monden/Lifestyle Americanii au pus ochii pe Romania

Americanii au pus ochii pe Romania

392
DISTRIBUIȚI

Competitia Miss Universe 2010 s-a incheiat, dar pentru Oana Paveluc, reprezentanta Romaniei la cel mai important concurs de frumusete, au inceput sa apara primele oferte de colaborare in Statele Unite ale Americii.
Sherri Hill, creatoarea tinutelor tuturor detinatoarelor titlului Miss Universe a remarcat-o pe frumoasa romanca inca de la probele de costume pentru concurs si i-a propus sa fie una dintre “reginele” prezente in protofoliul casei sale de moda. Astfel ca, imediat dupa finala din Las Vegas, Miss Universe Romania 2010, a decolat catre Atlanta, unde a defilat in show-rile organizate de Sherri Hill, in cadrul celui mai important eveniment de moda din Statele Unite – American Apparel. Festivalul s-a desfasurat in incinta Americas Mart, unul dintre cele mai mari centre expozitionale din lume. Alaturi de Oana Paveluc a mai defilat pe podium Stormi Bree Henley – Miss Teen USA 2009. Aceasta a fost incantata de cunostinta cu noua achizitie a casei Hill si mai mult decat atat i-a povestit Oanei toate peripetiile prin care a trecut timp de un an alaturi de Stefania Fernandez – Miss Universe 2009 si Kristen Dalton – Miss USA 2009, in apartamentul in care au locuit impreuna la New York.
“Desi eram foarte obosita dupa tot ce a insemnat participarea mea la Miss Universe, Stormi a reusit sa ma inveseleasca si sa-mi transmita un pic din energia ei debordanta. Am aflat tot felul de lucruri despre atmosfera care domina in celebrul apartament din New York City, in care locuiesc detinatoarele titlurilor Miss Universe, Miss USA si Miss Teen USA si am mai aflat ca Donald Trump este un sef foarte bun. Faptul ca Sherri Hill m-a invitat sa-i prezint tinutele m-a magulit si m-a facut sa uit pentru 2 zile ca nu am reusit sa obtin rezultatul dorit la Miss Universe” – a declarat Miss Universe Romania 2010, Oana Paveluc.
Sherri Hill este una dintre cele mai sofisticate si iubite creatoare de rochii de seara si cocktail din America si poate din intreaga lume. Stefania Fernandez – Miss Universe 2009, a fost imaginea Sherri Hill in anul trecut, iar acum ii va lua locul Ximena Navarette – Miss Universe 2010. Rochiile realizate de Sherri Hill sunt foarte elegante, rafinate, croite din materiale fine si pietre pretioase si pun in valoare corpul si personalitatea celei ce o poarta. De multe ori Sherri glumeste spunand ca face rochii pentru regine.
 “Oana m-a cucerit din prima clipa. Am vazut-o la Miss Universe si mi-am spus ca toate creatiile mele i se vor potrivi perfect. Ceea ce a fost adevarat! Este tanara, indazneata, energica si aduce veselie cu ea oriunde s-ar afla, fie la repetitiile pentru Miss Universe, fie in echipa mea. Imi place foarte mult Oana si imi doresc sa colaboram si pe viitor. Mi-a povestit despre Castelul Bran si as vrea  ca sesiunile foto pentru urmatoarea colectie sa se desfasoare in Romania.” a declarat Sherri Hill.
In cadrul show-ului Miss Universe 2010, vedeta NBC, Natalie Morales, Stefania Fernandez, Miss Universe 2009 si reprezentantele Albaniei si Ucrainei,  au ales sa poarte tinute semnate Sherii Hill. Chiar si vedetele de la Hollywood aleg sa poarte rochiile sale pe covorul rosu, Haley Bennett fiind una dintre acestea.
Miss Universe Romania 2010, Oana Paveluc va reveni in tara pe data de 1 septembrie 2010, ora 23.15. Cei care doresc sa-i ureze bun venit si sa afle detalii despre participarea la cel mai mare concurs de frumusete, dar si la Festivalul American Apparel, sunt asteptati la Aeroportul Otopeni – Sosiri.
 

Comentarii

comentarii