Acasă Eveniment Amplă acţiune de căutare a unei femei care s-a rătăcit între localităţile...

Amplă acţiune de căutare a unei femei care s-a rătăcit între localităţile Făget şi Bichigi. A fost folosit și un elicopter

DISTRIBUIȚI

Zeci de pompieri şi voluntari au participat, vineri, la o acţiune de căutare a unei femei care s-a rătăcit între localităţile Făget şi Bichigi şi nu mai ştia drumul către casă. O zonă de peste 4 kilometri pătraţi a fost verificată, inclusiv cu un elicopter, femeia fiind găsită după aproximativ patru ore. 

”1 ofiţer, 20 subofiţeri şi 6 voluntari, cu două şenilate şi zece autospeciale de primă intervenţie şi comandă din cadrul subunităţilor de intervenţie ale I.S.U. Timiş au participat, în această după-amiază, la salvarea unei femei în vârstă de 68 ani, rătăcită între localităţile Făget şi Bichigi. Împreună cu aceştia, la căutări au participat 2 pădurari şi 6 poliţişti”, a transmis, vineri seară, ISU Timiş. 

Sursa citată a precizat că locul de întâlnire al echipajelor de intervenţie angrenate în această misiune a fost oraşul Făget. 

Căutările s-au desfăşurat înspre zona de pădure, pe o suprafaţă de peste 4 kilometri pătraţi.

”În sprijinul lor, un elicopter SMURD a survolat deasupra zonei. După aproximativ 3 ore de căutări, pe drumul spre satul Povergina, persoana a fost găsită. Aceasta le-a spus salvatorilor că s-a rătăcit, neamintindu-şi drumul de întoarcere spre casă”, a mai precizat sursa citată. 

Femeia a fost predată unui echipaj SMURD pentru a fi evaluată.

Din fericire, nu a fost nevoie de transportul acesteia la spital. Femeia a fost predată fiicei ei şi s-a întors acasă.

 

 

Comentarii

comentarii