Acasă Actualitate Ana Munteanu, dată exemplu pe pagina de Facebook RoVaccinare. S-a vaccinat când...

Ana Munteanu, dată exemplu pe pagina de Facebook RoVaccinare. S-a vaccinat când era însărcinată, iar copilul ei de 8 săptămâni are anticorpi

220
DISTRIBUIȚI

Controversata Ana Munteanu, consilier local USR, este dată exemplu pe pagina de Facebook RoVaccinare, pentru că, deși este de curând mamă, a fost să se imunizeze cu doza a treia anti-Covid. Ana Munteanu a scris că primele două doze le-a făcut când fiul ei cel mic se afla „în burtică”, iar acum a aflat că și el are anticorpi.

“Azi Lev împlinește 8 săptămâni de când s-a născut și sărbătorim cum nu se poate mai fain, cu doza 3!

Primele două doze de vaccin le-am făcut când el era în burtica mea – motiv pentru care, în urma testului pe care i l-am făcut săptămâna asta, am aflat că și el are anticorpi împotriva COVID 19.

La Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara este plin de bebeluși infectați. Avem obligația să-i protejăm cât și cum putem de mult; iar dacă asta înseamnă câte o doză de vaccin la câteva luni… atunci asta facem!”, , a scris Ana Munteanu pe Facebook, postare preluată de RoVaccinare.

Ana Munteanu a fost suspendată pentru un an din USR după scandalul cu descinderea regizată într-un restaurant din Timișoara, dar a rămas consilier local și consilier personal al vicepreședintelui CJ Timiș, Cristian Moș.

Comentarii

comentarii