Acas─â Economic Ana, robotul care face parte din echipa de HR a companiei Profi

Ana, robotul care face parte din echipa de HR a companiei Profi

1086
DISTRIBUIȚI

“Profi, bine te-am g─âsit! M─â bucur c─â fac parte din echipa de HR ╚Öi abia a╚Ötept s─â interac╚Ťionez cu oamenii de la Profi!,” spune Ana, robotul care de acum va interac╚Ťiona prin sms, voice call ╚Öi video call cu to╚Ťi cei aproape 25.000 de colegi din Profi ├«n toate etapele importante ale experien╚Ťei lor ├«n companie. Mai mult dec├ót at├ót, Ana ne este un ajutor de n─âdejde pentru a ├«n╚Ťelege ╚Öi mai bine nevoile oamenilor din Profi, prin analiza ╚Öi interpretarea feedback-urilor. 

Ana este ambasadorul unui nou concept de comunicare al Departamentului de Resurse Umane Profi.  Este un concept amplu, menit ca prin dialog eficient ╚Öi binevoitor, dar ╚Öi prin concursuri, campanii, evenimente, ac╚Ťiuni dedicate angaja╚Ťilor Profi, s─â ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â interac╚Ťiunea ├«n cadrul companiei.

ÔÇťAna este partenerul de HR care poate ajunge ├«ntr-un mod eficient la fiecare dintre colegii no╚Ötri, chiar si din cele mai ├«ndep─ârtate localit─â╚Ťi din ╚Ťar─â!ÔÇŁ afirm─â cu bucurie Diana Stoica, directorul de HR al re╚Ťelei de magazine Profi. ÔÇťEste o solu╚Ťie modern─â ╚Öi inovatoare, dezvoltat─â ├«mpreun─â cu partenerii no╚Ötri de la Asgard Systems, care ne permite s─â interac╚Ťion─âm rapid cu fiecare coleg.ÔÇŁ

Prin intermediul Anei, platforma #OameniiDeLaProfi poate acum s─â-i informeze mai u╚Öor pe colegi despre ac╚Ťiunile, nout─â╚Ťile sau activit─â╚Ťile desf─â╚Öurate ├«n companie.

Cu aproape 1500 de magazine ├«n peste 640 de localit─â╚Ťi, Profi este cel mai mare angajator privat din Rom├ónia ╚Öi totodat─â re╚Ťeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografic─â.

Comentarii

comentarii