Acasă Economic ANAF corectează Lista contribuabililor declaraţi inactivi din cauza unor erori materiale

ANAF corectează Lista contribuabililor declaraţi inactivi din cauza unor erori materiale

DISTRIBUIȚI

În data de 5 februarie 2010 a fost emis Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr.1447 pentru eliminarea din Lista contribuabililor declaraţi inactivi, a contribuabililor declaraţi inactivi ca urmare a unei erori materiale. Ordinul a fost afişat concomitent la sediul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi pe pagina de Internet www.anaf.ro.
Ordinul intră în vigoare în termen de 15 zile de la data publicării pe pagina de Internet şi afişării la sediul ANAF, în conformitate cu prevederile legale, începând cu ziua de marţi, 23 februarie 2010.
În cazul contribuabililor din Lista contribuabililor declaraţi inactivi ca urmare a unei erori materiale, se anulează şi scoaterea din evidenţa persoanelor impozabile înregistrate în scopuri de TVA. În acest caz, se menţine data iniţială a înregistrării în scopuri de TVA, contribuabilul păstrându-şi această calitate inclusiv pe perioada cuprinsă între data intrării în vigoare a Ordinului preşedintelui ANAF prin care au fost declaraţi inactivi şi data intrării în vigoare a Ordinul preşedintelui ANAF nr.1447/ 2010.

Comentarii

comentarii