Acasă Actualitate Analize şi… eventuale demiteri

Analize şi… eventuale demiteri

DISTRIBUIȚI

La instituţiile de cultură din subordinea CJ Timiş
Ostaficiuc e nemulţumit de unele instituţii

Instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Timiş vor fi suspuse unei analize. Muzeul Banatului, Muzeul de Artă, Muzeul Satului, Centrul de Cultură, Biblioteca judeţeană, Teatrul Merlin sunt în subordinea CJ Timiş şi vor fi analizate din punctul de vedere al contractului de management şi al modului cum şi-au îndeplinit obiectivele stipulate în acest contract.
Contractul de management la instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Timiş va fi avut în vizor în cadrul acestor analize.
“Aceste contracte de management sunt făcute pe baza unor angajări pe criterii de performanţă. Sunt unele instituţii la care voi propune schimbarea întregii conduceri.
Aştept analiza. Muzeul Satului, sută la sută. Sunt nemulţumit de ce se întâmplă acolo. Nu şi-au realizat ceea ce şi-au propus în contractul de management.
Sunt câteva instituţii, nu toate. La Muzeul Satului, acolo chiar că sunt nemulţumit”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc. (A.P.)

Comentarii

comentarii