Acasă Actualitate Anca, o tânără mamă de 35 de ani, a murit după o...

Anca, o tânără mamă de 35 de ani, a murit după o luptă cumplită cu cancerul

DISTRIBUIȚI

O tânără de 35 de ani, din Timișoara, a murit după o luptă nemiloasă cu o tumoare canceroasă. Anca Molnar s-a stins din viață în această dimineață sub privirile familiei.

În urmă cu un an, Anca a descoperit acest diagnostic nemilos și a luptat cu toate armele pentru a nimici boala. Tânăra, de profesie make-up artist și tehnician de micropigmentare al sprâncenelor, a mers în Istanbul pentru a se trata. Oamenii din mediul online au organizat o strângere de fonduri pentru a-o susține în operația lungă și costisitoare din Turcia.

Tânăra a trecut cu bine peste operație, dar și peste perioada de recuperare, însă când nu se aștepta, boala a revenit și a lovit-o mai crunt.

Din păcate, astăzi tânăra a plecat dintre noi lăsând în urma sa o familie și o comunitate îndurerată.

Soțul Ancăi a lansat anunțul decesului în mediul online. Moartea prematură a femeii a adus multe mesaje de condoleanțe și omagii pe rețelele de socializare.

„Cu durere în suflet, va aducem la cunoștință ca astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat in ceruri. Cine dorește sa isi ia rămas bun si sa ii fie alături familiei poate veni la priveghi la casa mortuara Angels, situata în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi cu orele 18.

Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronaț, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o ora pe care o vom anunță ulterior.”, a declarat soțul tinerei.

Deși avea multe planuri de viitor și multe lucruri pe care încă nu a apucat să le facă, Anca a plecat în Ceruri la doar 35 de ani. Un băiețel a rămas acum orfan de mamă.  Patrick se află în grija tatălui și a bunicilor. Anca Molnar activa la salonul Molnar Art Concept din Timișoara, scrie realitatea.net.

Comentarii

comentarii