Acasă Eveniment Anchetă după ce un polițist a bătut o femeie de 73 de...

Anchetă după ce un polițist a bătut o femeie de 73 de ani

DISTRIBUIȚI

Un eveniment șocant a avut loc în Arad, unde o femeie septuagenară a fost agresată de un polițist. Femeia este fosta soacră a iubitei sale şi îi are în grijă pe copiii acesteia. În urma unor discuţii în familie, poliţistul ar fi urmărit-o pe bătrână la piaţă şi a lovit-o fără milă.

Poliţistul a urmărit-o pe femeia în vârstă de 73 de ani, la un moment dat reuşeşte să se apropie de ea, începe să o înjure şi într-un final o loveşte puternic cu pumnul în piept. Femeia cade, are o problemă la picior şi nu reuşeşte să se ridice. Asupra ei se dezlănţuie o ploaie de lovituri şi abia la un moment dat cere ajutorul unor trecători.

În urma sesizărilor făcute la Inspectoratul Județean de Poliție din Arad, conducerea a dispus cercetarea disciplinară a polițistului pentru a se lua măsurile legale.

I.P.J. Arad a confirmat, printr-un comunicat, demararea procedurilor legale care se impun în acest caz.

„Polițiștii arădeni au fost sesizați în data care de 4 mai a.c., despre faptul că o septuagenară din Arad ar fi fost agresată de un bărbat, în zona Piața Catedralei.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 16 martie a.c., un bărbat de 46 de ani, polițist în cadrul I.P.J. Arad, pe fondul unor conflicte mai vechi, ar fi lovit femeia în cauză.

În urma sesizării instituției noastre, conducerea a dispus cercetarea disciplinară a polițistului, în vederea luării măsurilor legale.

Totodată, victima a depus plângere prealabilă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, cercetarea fiind coordonată de procurorul de caz.

Instituția noastră  se disociază de asemenea comportamente, care vor fi sancționate,” au transmis autoritățile.

Comentarii

comentarii