Acasă Eveniment Anchetă internă, după ce un poliţist local aflat în timpul serviciului a...

Anchetă internă, după ce un poliţist local aflat în timpul serviciului a fost fotografiat fără mască de protecţie

679
DISTRIBUIȚI

O anchetă internă a fost demarată, sâmbătă, la Poliţia Locală Oradea, după ce un poliţist aflat în timpul serviciului a fost fotografiat fără mască de protecţie.

 ”Având în vedere imaginile apărute pe reţelele de socializare cu poliţistul local care, fiind în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, nu purta mască, vă facem cunoscut faptul că la nivelul Poliţiei Locale Oradea a fost declanşată o anchetă internă în vederea antrenării răspunderii disciplinare a acestuia”, a anunţat, sâmbătă, Primăria Oradea.  

Viceprimarul municipiului, Arina Moş, a precizat că încălcarea legislaţiei şi a normelor de protecţie nu poate fi tolerată.  

”Avem toleranţă zero faţă de orice acţiuni de indisciplină şi încălcare a regulilor de conduită, de încălcare a legislaţiei în vigoare şi a regulamentelor, mai ales într-o instituţie în care disciplina, bunul-simţ şi respectul faţă de cetăţean trebuie să primeze”, a precizat viceprimarul Arina Moş.

Pe reţelele de socializare au fost postate mai multe fotografii cu un poliţist local din Oradea, aflat în timpul serviciului, în uniformă, dar care nu poartă mască de protecţie.

 

Comentarii

comentarii