Acasă Actualitate Anchetă internă la DSP Timiş, după primarii din Dumbrăviţa şi Giarmata, Victor...

Anchetă internă la DSP Timiş, după primarii din Dumbrăviţa şi Giarmata, Victor Malac, respectiv Virgil Bunescu, au avut derogări de la izolarea la domiciliu

4404
DISTRIBUIȚI

Doi primari în funcţie şi candidaţi pentru un nou mandat din partea PSD, în comunele Dumbrăviţa şi Giarmata, Victor Malac, respectiv Virgil Bunescu, care ar fi trebuit să stea în izolare la domiciliu, fiind contacţi direcţi ai liderului Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, depistat cu COVID – 19, au primit derogări de la Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CJCCI) şi au primit avizul DSP pentru a părăsi domiciliul. DSP Timiş s-a autosesizat şi a anunţat că a fost demarată o anchetă internă în cadrul instituţiei.

”Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public privind derogarea măsurii de carantină acordată celor doi edili din judeţul Timiş, vă facem cunoscut faptul că, în coformitate cu legislaţia în vigoare, derogările sunt emise de către CJCCI cu avizul DSP.  În cazul celor două persoane publice, reprezentanţii instituţiei noastre şi-au depăşit atribuţiile şi nu au informat conducerea legat de aceste solicitări. În acest context,  a fost demarată cu celeritate o anchetă internă, urmând ca persoanele care se fac responsabile de această situaţie să fie supuse rigorilor de procedura internă, mergând până la încetarea raporturilor de muncă. Odată cu finalizarea anchetei, DSP Timiş va face publice măsurile dispuse”, au transmis reprezentanţii DSP Timiş.

Primarul comunei Dumbrăviţa, Victor Malac şi primarul comunei Giarmata, Virgil Bunescu, ambii candidaţi din partea PSD pentru un nou mandat, au fost, duminică, să verifice secţiile de votare din localităţile lor, deşi ar fi trebuit să fie izolaţi la domiciliu, fiind contacţi direcţi ai preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra care vineri a fost confirmat cu COVID – 19.

Cei doi au prezentat o derogare obţinută de la Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, având avizul DSP Timiş.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii