Acasă Actualitate Anchetă la Sânmihaiu Român după ce un copil a fost bătut în...

Anchetă la Sânmihaiu Român după ce un copil a fost bătut în şcoală de părintele altui elev

1813
DISTRIBUIȚI

Anchetă la Şcoala Gimnazială Sânmihaiu Român din judeţul Timiş, după ce părintele unui elev a intrat în unitatea de învăţământ, care nu este păzită, şi a lovit un copil.

Inspectorul- şef al Inspectoratului Şcolar al Judeţului Timiş, Aura Danielescu, a declarat pentru News.ro că incidentul a avut loc luni, la Sânmihaiu Român.

”În cursul zilei de luni, la ora 11.20, unitatea de învăţământ nu avea un sistem securizat de deschidere şi închidere a uşii, a intrat în incinta unităţii de învăţământ, un părinte care locuieşte lângă unitate, deci nu i-a fost foarte greu să ajungă în unitatea de învăţământ, a profitat de faptul că nu era nimeni la poartă, s-a întreptat spre clasa fiului său care este coleg cu victima, a avut şi şansa pentru el de a nu fi profesorul la oră, adică colegul nostru, cadru didactic de educaţie tehnologică a fost ieşit din clasă la 11.20”, a declarat Aura Danielescu.

Şeful ISJ Timiş spune că nu se cunosc motivele pentru care profesorul lipsea de la ore, însă o comisie de cercetare disciplinară a fost creată la nivelul şcolii.

”Nu se cunosc, cel puţin sunt presupuneri ale motivelor pentu care colegul nu se afla la clasă, drept pentru care s-a constituit o comise de cercetare disciplinară prealabilă la nivelul  unităţii de învăţământ”, a mai spus Danielescu.

Potrivit sursei citate, bărbatul care intrase în şcoală l-a lovit cu pumnii pe elev.

”Adultul s-a repezit spre copilul care se afla în bancă, i-a aplicat  o corecţie cu pumnii în zona capului, copilul are o echimoză de la  loviturile primite şi a ieşit imediat din clasă. Între timp a apărut profesorul, l-au sesizat pe domnul director, au chemat Poliţia, şcoala a depus o plângere la Poliţie, în acelaşi timp bănuiesc că şi familia copilului”, a mai spus Aura Danielescu.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Comentarii

comentarii