Acasă Eveniment Andrea Kaba, fiica viceprimarului din Jimbolia, este femeia care a murit în...

Andrea Kaba, fiica viceprimarului din Jimbolia, este femeia care a murit în explozia pensiunii din Cluj Napoca

DISTRIBUIȚI

Andrea Kaba, fiica viceprimarului din Jimbolia, este femeia care a murit în această dimineaţă după ce pensiunea în care se cazase la Cluj Napoca a explodat. Deflagraţia surprinsă de o cameră de supraveghere a fost atât de puternică încât blocurile din apropiere şi mai multe mașini care erau parcate în zonă au fost avariate. Alţi doi muncitori cazaţi la pensiune au ajuns la spital cu răni grave.

Alerta s-a dat în jurul orei 7:00 dimineața, când o bubuitură puternică a cutremurat un întreg cartier din Cluj-Napoca. O pensiune, care se afla între blocuri, a sărit în aer. Suflul deflagraţiei a fost atât de puternic încât geamurile şi uşile clădirilor din împrejurime, pe o rază de 30 de metri, au fost spulberate. Oamenii panicaţi au ieşit în stradă cu ce aveau pe ei.

În momentul exploziei în pensiune era Andrea Kaba, de 37 de ani, care dormea. Nu a avut nicio șansă. Trupul carbonizat al femeii a fost găsit de pompieri printre mormanele de resturi arse. Alţi doi bărbaţi, care erau cazați la pensiune și își beau cafeaua în curte au fost răniți și transportați la spital. Şi un locatar al unui bloc afectat de explozie a primit îngrijiri medicale după ce a fost tăiat de cioburile aruncate de suflul deflagraţiei.

Andrea venise în Cluj la un interviu pentru angajare. Azi urma să plece acasă unde o aştepta fetiţa ei, de 12 ani. Tânăra, fostă angajată la Prefectura Timiș, era foarte iubită. Strângea bani să le ofere bătrânilor mese calde, iar copiilor – cadouri, de Moş Crăciun.

Din primele informaţii, cauza probabilă a incendiului este o acumulare de gaze. Clădirile din apropierea exploziei vor fi verificate de specialişti ca să vadă dacă a fost afectată şi structura construcţiilor. Proprietarii pensiunii par urmăriţi de ghinion. În urmă cu mai mulţi ani, când pensiunea era brutărie, o parte din zidul care o împrejmuia a căzut peste un copil, care a murit.

Comentarii

comentarii