Acasă Administraţie Andrei Drăgilă, directorul Horticultura Timișoara, spune că a fost somat de viceprimarul...

Andrei Drăgilă, directorul Horticultura Timișoara, spune că a fost somat de viceprimarul Ruben Lațcău să-și dea demisia

DISTRIBUIȚI

Andrei Drăgilă, directorul societății Horticultura, aflată în subordinea Primăriei Timișoara, lansează acuzații la adresa viceprimarului Ruben Lațcău. Acesta din urmă l-ar fi somat pe director să își dea demisia pentru a fi adus altcineva în locul său. Drăgilă, care conduce de 38 de ani societatea, spune că nu se va lăsa intimidat și rămâne dedicat muncii sale și comunității, cel puțin până îi expiră mandatul de director.

Iată ce spune directorul Horticultura, prin intermediul unui comunicat de presă al societății:

„Din păcate, sunt nevoit să prezint public o situație extrem de gravă care m-a afectat direct. La sfârșitul săptămânii trecute, am avut o discuție privind activitatea mea cu domnul viceprimar al Timișoarei, Ruben Lațcău, la inițiativa dânsului. Fără menajamente, domnul viceprimar mi-a cerut demisia din postul de director la Societatea Horticola, spunându-mi că trebuie să aducă oameni noi în posturile de conducere. Am fost intimidat și s-au făcut presiuni mea pentru a demisiona din postul pe care l-am ocupat în urma unui concurs legal.

Sunt de 38 de ani în această funcție și sunt probabil cel mai longeviv director din acest sector de activitate. Societatea pe care o conduc nu a avut pierderi în niciun an de când sunt eu director, am avut rezultate excelente la fiecare bilanț și mi-am văzut de treabă. indiferent de culoarea politica a celor care au condus primăria în toți acești ani. Nu am fost tratat în acest fel de niciun primar sau viceprimar, indiferent de partidul din care proveneau.

Eu sunt un profesionist care își vede de treabă și nu face politică și nu pot să accept ca cineva să își bată joc de mine și de munca mea. Nu există niciun motiv legal, financiar sau de altă natura pentru schimbarea mea și nu pot fi de acord ca acest lucru să se întâmple din rațiuni strict politice sau personale.

Nu am de gând să mă las intimidat, dar nici nu pot trece peste această tentativa de a-mi păta munca și cariera. Eu voi rămâne același om dedicat comunității si voi munci cu seriozitate si corectitudine, cel puțin până la expirarea mandatului de director la SC Horticola”.

Comentarii

comentarii