Acasă National Andrei Gerea: Democrat-liberalii fac scut în jurul lui Traian Băsescu

Andrei Gerea: Democrat-liberalii fac scut în jurul lui Traian Băsescu

428
DISTRIBUIȚI

”Observăm că, după ce PDL a preluat inițiativa în problema fuziunii dintre PNL și PDL prin stabilirea de termene clare și urgente pentru finalizarea proiectului, democrat-liberalii preiau inițiativa și în ceea ce privește comunicarea publică în numele ambelor partide.

În mod caracteristic pentru domniile lor, democrat-liberalii fac scut în jurul lui Traian Băsescu prin tot felul de declarații belicoase la adresa unor oameni politici, încercând să deturneze atenția publicului de la adevăratul subiect al acestor zile reprezentat de cazul fratelui președintelui.
Prin vocea lui Predoiu, pedeliștii, nu fac altceva decât să confirme faptul că în proiectul pe care îl pun la cale PDL și PNL este implicat și Traian Băsescu, de aceea democrat-liberalii încearcă prin orice modalitate să îl apere pe președinte. PDL arată încă o dată ipocrizia care i-a caracterizat în toți acești ani după ce în urmă cu câteva zile spuneau că nu au nicio legătură cu Băsescu iar astăzi fac scut în jurul său.
Dacă tot vrea să solicite demisii, domnul Predoiu ar trebui să facă o adresă către Președinție în care să îi ceară lui Băsescu să își dea demisia de onoare după ce a cauzat una dintre cele mai puternice lovituri de imagine pentru țara noastră în plan extern sau să susțină demersul lui Călin Popescu-Tăriceanu.
Pentru mine este surprinzătoare și în același timp dureroasă, lipsa de reacție a conducerii PNL. În 2012 erau în stare să rupă hainele de pe ei în lupta cu Traian Băsescu, iar acum când este vorba de un motiv concret pentru a-i solicita demisia, tac mâlc. Acum, toți acei luptători împotriva regimului Băsescu stau cu capul la cutie așteptând ca totul să treacă și să nu îi bage nimeni în seamă. Prin această tăcere rușinoasă liderii PNL, care cu alte ocazii au fost foarte vocali, nu fac altceva decât să se alăture acelora care au ignorat voturile celor 7,4 milioane de români care în 2012 s-au pronunțat clar împotriva regimului Băsescu”.


Departamentul de comunicare al Grupului de inițiativă pentru păstrarea identității liberale

Comentarii

comentarii