Acas─â Monden/Lifestyle Andrei Gheorghe risca sa ajunga dupa gratii

Andrei Gheorghe risca sa ajunga dupa gratii

994
DISTRIBUIȚI

Andrei GheorgheAndrei Gheorghe da din nou de belea din cauza sofatului

Dupa ce anul trecut prezentatorul de televiziune a fost la un pas sa fie acuzat de ultraj pentru ca, aflandu-se in stare de ebrietate, a scuipat un agent de circulatie care l-a tras pe dreapta, saptamana aceasta Gheorghe risca din nou sa se aleaga cu dosar penal.
Gazda emisiunii "Rataciti in Panama" a fost implicat intr-un accident rutier de pa urma caruia se poate alege cu inchisoare intre o luna si trei luni in cazul in care femeia accidentata are nevoie de mai mult de 10 zile de ingijiri medicale.
In plus, Andrei Gheorghe a refuzat sa i se recolteze probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei, facand din noi scandal la politie.
"Nu sunt de acord ca politia sa decida asupra corpului meu propriu si personal. Unde vom ajunge, la prelevare de organe? Pentru o banala tamponare, nu se pot face analize neinvazive? Este aberant sa dam statului roman dreptul sa poata sa decida asupra organelor noastre."
Pe de alta parte, legea este scrisa la fel pentru toti cetatenii Romaniei, indiferent daca poarta sau nu numele de Andrei Gheorghe.
Politistii au explicat ca, atata timp cat o persoana s-a plans ca are dureri, se considera ca accidentul a fost unul cu ranire. Potrivit legii, in aceste conditii soferului i se recolteaza probe de sange, indiferent de rezultatele verificarii cu etilotestul. In cazul in care soferul refuza analizele, permisul acestuia este suspendat pe loc, lucru care, de altfel, s-a intamplat si in cazul lui Gheorghe.

Sursa: AMF
 

Comentarii

comentarii