Acasă Economic Angajaţii E.ON derulează o campanie pentru utilizarea corectă şi în condiţii siguranţă...

Angajaţii E.ON derulează o campanie pentru utilizarea corectă şi în condiţii siguranţă a gazelor naturale şi energiei electrice

DISTRIBUIȚI

e on romaniaÎn anul 2009, în aria de competenţă a companiilor E.ON din România s-au înregistrat 46 de evenimente de natura exploziilor şi incendiilor, soldate cu decesul a două persoane şi accidentarea a altor 24 de persoane. Totodată, în această perioadă s-au înregistrat 39 de cazuri de asfixii şi intoxicaţii cu monoxid de carbon, în urma cărora au fost 73 de persoane au fost afectate, dintre care 24 au decedat. De asemenea au fost înregistrate 12 accidente soldate cu 6 decese ca urmare a intervenţiei persoanelor neautorizate în instalaţiile de distribuţie a energiei electrice.
După toate aceste tragedii, E.ON a demarat o companie prin care doreşte să transmită mesajul preocupării continue şi prioritare acordate de către angajatul E.ON siguranţei familiei consumatorilor de gaz şi electricitate ca şi propriei familii. „Familia ta este la fel de importantă ca şi a mea!“ reprezintă un model de folosire corectă a instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale şi a echipamentelor electrice atât la serviciu cât şi acasă şi îndeamnă consumatorii la aplicarea cu stricteţe a regulilor de siguranţă pentru protecţia propriilor lor familii.
Utilizarea corectă a instalaţiilor de gaze naturale şi a echipamentelor electrice reprezintă o condiţie esenţială pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite care pot avea implicaţii majore asupra consumatorilor de energie şi familiilor acestora.
„Siguranţa consumatorilor care utilizează gaze naturale şi energie electrică reprezintă o continuă preocupare pentru companiile E.ON din România. Cu toate eforturile de informare depuse de companiile E.ON cu privire la riscurile pe care le reprezintă utilizarea neadecvată a gazelor naturale şi a echipamentelor electrice, numărul accidentelor continuă să rămână îngrijorător. Pentru a beneficia în deplină siguranţă de confortul oferit de gazele naturale şi electricitate este nevoie de mai multă atenţie şi responsabilitate. De aceea, E.ON a demarat această nouă campanie de informare menită să conştientizeze clienţii cu privire la importanţa respectării regulilor de siguranţă”, a declarat dl. Frank Hajdinjak, Director General E.ON România.
Axată pe informarea directă a clienţilor referitor la regulile de aur care trebuie respectate în utilizarea gazelor naturale şi electricităţii, campania cuprinde, totodată, un concurs on-line intitulat „Siguranţa în energie”, care se desfăşoară în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2010. Răspunzând corect la 10 întrebări, clienţii companiei au posibilitatea să îşi verifice cunoştinţele despre utilizarea în siguranţă a energiei şi totodată să câştige detectoare de gaz, seturi de becuri economice şi siguranţe automate. Concurs on-line se găseşte la adresele www.eon-gaz-romania.ro şi www.eon-energie.ro.

Comentarii

comentarii