Acasă Actualitate Angajaţii Primăriei Timişoara merg să „fure meserie” de la omologii din Viena...

Angajaţii Primăriei Timişoara merg să „fure meserie” de la omologii din Viena şi Budapesta

399
DISTRIBUIȚI

Primaria Timisoara pExcursie de aproape 30.000 de lei

Multe clădiri din Timişoara sunt într-o stare avansată de degradare, iar primăria este în căutare de soluţii pentru renovarea şi întreţinerea acestora. Pentru a fi siguri că nu calcă în străchini, conducerea Primăriei Timişoara a hotărât să arunce o privire peste gard, la două modele de succes în domeniul urbanismului.

Astfel, instituţia va trimite, în curând, 55 de angajaţi ai Direcţiei de Urbanism într-o excursie la Viena şi Budapesta. Aceştia îşi vor petrece câteva zile în cele două capitale, vor observa modul în care sunt îngrijite monumentele şi vor avea întâlniri cu omologii lor din Viena şi Budapesta. Excursia a fost ideea unui angajat al Primăriei Timişoara şi va costa 28.000 de lei.

„Timişoara a fost un oraş de 5 stele doar în trecut. La ora actuală, lucrurile nu mai stau aşa. Cei 55 de angajaţi vor putea vedea sunt sunt îngrijite cu succes clădirile din cele două oraşe”, a declarat viceprimarul Traian Stoia, cel care a anunţat excursia şi a precizat că nu va face parte din delegaţia timişoreană.

Comentarii

comentarii