Acasă Actualitate Angajaţi umiliţi pentru „Timişoara curată… în forţă”, consideră femeile social-democrate

Angajaţi umiliţi pentru „Timişoara curată… în forţă”, consideră femeile social-democrate

1724
DISTRIBUIȚI

Timişoara, acoperită de luni de zile de gunoaie, trebuie să redevină curat, cât mai grabnic, iar pentru că firma care a câştigat licitaţia pentru serviciile de salubritate din partea primăriei mai are timp, până în preajma Paştilor, să înceapă intervenţiile, potrivit contractului, primarul Nicolae Robu a dat ordin să iasă în stradă toată lumea. Toţi angajaţii din serviciile subordonate, chiar dacă nu au în fişa postului acest lucru.

Femeile social-democrate din Timiş consideră că scoaterea cu forţa la muncă voluntară a salariaţilor este dincolo de umilire un act care poate nu e legal, nefiind trecut în fişa postului.

Consiliera locală PSD, Gabriela Popovici, a declarat într-o conferinţă de presă că totul se face ca pe vremea de dinainte de 1989 “când se scoteau angajaţii la muncă patriotică forţată”.

Mai mult decât atât, consiliera PSD a afirmat că vântul din ultimele zile mai mult a ridicat praful în oraşul “curăţat în forţă”, decât să-l cureţe.

“Prefectura a notificat primăria despre poluarea din oraş de mai multe ori, dar primarul nu a anunţat de măsuri va lua în acest sens. Poluarea atinge cele mai vulnerabile categorii de populaţie, pe copii, bătrâni şi astmaticii”, a spus Gabriela Popovici.

Pe de altă parte, consiliera PSD a mai subliniat că primarul şi-a făcut un obicei în convocarea şedinţelor deîndată de către primar, care din octombrie 2018 au devenit un obicei pe care PSD nu-l va mai accepta, decât dacă este, într-adevăr, vorba despre situaţii de forţă majoră. Despre şedinţa CLT recentă convocată deîndată, la care PSD nu a participat, consiliera spune că nu a fost vorba despre o boicotare din partea PSD, ci despre un obicei care trebuie înlăturat.

Romaniţa Jumanca a vorbit despre activitatea femeilor social-democrate din Timiş, din ultima perioadă.

Comentarii

comentarii