Acasă Actualitate Angajații Profi donează sânge pentru Ucraina!

Angajații Profi donează sânge pentru Ucraina!

DISTRIBUIȚI

Ajutor pentru ucrainieni! Profi își invită echipa să doneze sânge, lansând acest apel la toate nivelurile rețelei. Mesajul este completat de o listă a centrelor de transfuzie sanguină din întreaga țară, cu adresa fiecăruia dintre ele și programul de lucru pentru donatori.

”Ne implicăm, #PunemSuflet și facem tot ce ne stă în putință pentru a-i ajută pe vecinii din Ucraina refugiați pe teritoriul României. Punem această platforma digitală la dispoziția oamenilor din toată țara care pot oferi ajutor celor care au acum nevoie de el mai mult ca oricând.

Platforma este dezvoltată astfel încât vecinii ucraineni să poată căuta exact ce au nevoie în limba lor, fără ajutorul traducătorilor si este o șansă pentru ca mulți dintre cei peste o suta de mii de ucraineni refugiați în România în ultimele zile să găsească ajutorul de care au nevoie.

Aici cererile celor care caută ajutor se întâlnesc cu ceea ce  nu doar Profi, ci și fiecare dintre noi, oameni și firme deopotrivă, oferă din suflet pentru a-i sprijini.

Crucea Roșie, prin  experiența și canalele de care dispune poate afla cu rapiditate unde este nevoie de ajutor. Voluntarii  Crucii Rosii  distribuie apoi  in cel mai  scurt timp ajutoarele  acolo unde este nevoie de ele.

Suntem alături de frații noștri ucraineni, ne implicăm și #punemsuflet.Pentru că #nepasă.Pentru că suntem #oameniidelaprofi. Pentru că #punemsuflet” – este mesajul angajaților Profi.https://www.profi.ro/ajutor-ucraina/

Comentarii

comentarii