Acasă Actualitate Angajatori de top! Începeți cariera într-unul dintre cele mai „instagramabile” joburi din...

Angajatori de top! Începeți cariera într-unul dintre cele mai „instagramabile” joburi din Timișoara: Medici’s Academica – MedLife Group!

DISTRIBUIȚI

Cel mai mare eveniment de carieră din Banat își deschide porțile noilor generații de absolvenți către 60 dintre cele mai prestigioase companii din Timișoara și România. 
În acest an, gigantul din sănătate, MedLife SA, prin Medici’s, lanțul de clinici premium și centre de excelență de top din Timișoara, va fi prezent la eveniment, alături de alte branduri notabile: Adient, Continental, Draexlmaier, Elbromplast, Flex, Hamilton, Kimball Electronics, Kyocera, McDonalds, Vitesco, ZF TRW etc. 
 
„În MedLife iubim să vedem oameni fericiți, iar asta ne face medici buni – a declarat dr. Adrian Bădescu, fondator și director al Clinicilor Medici’s Timișoara, parte a MedLife Group. 
 
Joburile și aspirațiile în carieră ale generației 2023 diferă substanțial de ceea ce își doreau generațiile trecute. Pentru această generație și pentru toți angajații, partenerii și pacienții noștri, ne străduim să transformăm fiecare zi într-o operă de artă, oferind empatie, încredere și suport. În Medici’s am creat un mediu cosmopolit care fuzionează sănătatea cu arta, cultura și respectul față de om. Este un mediu plăcut, unic și  „instagramabil”, în care pacienții se plimbă printre rafturi de cărți și opere de artă, în aromele plăcute ale unei cafele Illy. Fericirea este un drept inalienabil a ființei umane. La fel ca și deptul fiecărei persoane de a-și urmări visul. Este foarte important pentru noi ca să oferim o platformă puternică și performantă noii generații, ajutând-o să își dezvolte abilitățile. Se spune că această generație va fi cea care va schimba lumea. Îi vom fi alături”, a explicat dr. Bădescu.
 
MedLife este cel mai important grup medical privat din România, cu o cifră de afaceri de peste 400 de milioane de euro, reunind spitale, clinici de top, hiperclinici, centre de excelență, laboratoare performante, clinici stomatologice sau de estetică medicală, farmacii, centre de fitness etc. 
 
În Timișoara grupul MedLife este reprezentat prin Clinicile Medici’s (Academica, ArztHaus, Iulius Town, Clinics & Baby, Dumbrăvița), Hyperclinicile MedLife (Eroilor și Dragalina) și Clinicile Profilaxis. În 2024 MedLife va deschide spitalul privat „Medici’s Hospital”, în zona centrală a Timișoarei, printr-o investiție bugetată de 20 de milioane de euro.
 
Evenimentul „Angajatori de Top” va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, vineri și sâmbătă, 13-14 octombrie, între orele 10.00-17.00. Participanții vor beneficia de sesiuni gratuite de consiliere în carieră, workshopuri de carieră, podcasturi, oportunități pentru studenți și absolvenți și vor putea participa chiar și la cea mai nouă conferință Tech, „ITech”.
 
Pentru obtinerea gratuita a biletului de acces la eveniment accesați linkul:

Comentarii

comentarii