Acasă Cultura Ansamblul Profesionist Banatul oferă tinerilor șansa de a deprinde măiestria dansurilor populare....

Ansamblul Profesionist Banatul oferă tinerilor șansa de a deprinde măiestria dansurilor populare. Cum puteți participa!

719
DISTRIBUIȚI

Ansamblul Profesionist Banatul oferă tinerilor bănățeni șansa de a deprinde măiestria dansurilor populare cu cei mai titrați coregrafi din domeniu.

Astfel, în luna mai 2021, are loc prima selecție din acest an pentru secțiile de tineri dansatori, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani. Cele 2 grupe vor fi coordonate de maeștrii Brândușa și Nicolae Stănescu, respectiv de Marius Ursu.

Cursurile sunt gratuite, iar înscrierile se pot face fie la telefon 0256.435.158, fie la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, str. E Ungureanu nr 1(Piața Libertății). Tinerii talentați și interesați de această oportunitate se pot înscrie la cursuri până marți, 25 mai 2021.

Prima întâlnire între viitorii cursanți și maeștrii coregrafi va avea loc miercuri, 26 mai 2021, la ora 18.30, la sediul CCAJT.

”Îi așteptăm alături de noi pe tinerii pasionați de folclor din Banat, care știu să își prețuiască talentul, creativitatea și curiozitatea. E un soroc cu noroc, vă așteptăm la joc!”, este mesajul CCAJ Timiș.

 

 

Comentarii

comentarii