Acasă Eveniment Anticar sub acoperire

Anticar sub acoperire

252
DISTRIBUIȚI

hot anticarUn hoţ care se dădea colecţionar de antichităţi a dat o spargere de 50.000 de euro la Timişoara. Bărbatul intra în casele bătrânilor mai înstăriţi, se prezenta ca fiind pasionat de obiecte vechi, doritor să achiziţioneze mobilă veche, bijuterii sau tablouri. Este vorba de un bărbat de 30 de ani din Timişoara, care a fost prins de oamenii legii după ce a furat bani şi bijuterii din casa unor bătrâni.
Bărbatul le oferea premeditat victimelor o sumă mică de bani pe obiectele vechi, şi spunea că revine zilele următoare ca să mai negocieze. Tânărul profita de ospitalitatea bătrânilor, care îl primeau în casă şi îi arătau obiectele de valoare în speranţa că şi-au găsit un cumpărator.
Ulterior, fila casele cu pricina şi, când proprietarii plecau de acasă, acţiona. Ultima dată, escrocul a intrat într-o casă din Timişoara în timp de proprietarul se afla în curte, şi în doar câteva minute s-a făcut nevăzut cu bani şi bijuterii în valoare de peste 50.000 de euro.
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate câte victime au căzut prada hoţului. Bărbatul riscă inchisoare de la 3 la 15 ani pentru furt calificat.
 

Comentarii

comentarii