Acas─â Eveniment Anticar sub acoperire

Anticar sub acoperire

611
DISTRIBUIȚI

hot anticarUn ho┼ú care se d─âdea colec┼úionar de antichit─â┼úi a dat o spargere de 50.000 de euro la Timi┼čoara. B─ârbatul intra ├«n casele b─âtr├ónilor mai ├«nst─âri┼úi, se prezenta ca fiind pasionat de obiecte vechi, doritor s─â achizi┼úioneze mobil─â veche, bijuterii sau tablouri. Este vorba de un b─ârbat de 30 de ani din Timi┼čoara, care a fost prins de oamenii legii dup─â ce a furat bani ┼či bijuterii din casa unor b─âtr├óni.
B─ârbatul le oferea premeditat victimelor o sum─â mic─â de bani pe obiectele vechi, ┼či spunea c─â revine zilele urm─âtoare ca s─â mai negocieze. T├ón─ârul profita de ospitalitatea b─âtr├ónilor, care ├«l primeau ├«n cas─â ┼či ├«i ar─âtau obiectele de valoare ├«n speran┼úa c─â ┼či-au g─âsit un cump─ârator.
Ulterior, fila casele cu pricina ┼či, c├ónd proprietarii plecau de acas─â, ac┼úiona. Ultima dat─â, escrocul a intrat ├«ntr-o cas─â din Timi┼čoara ├«n timp de proprietarul se afla ├«n curte, ┼či ├«n doar c├óteva minute s-a f─âcut nev─âzut cu bani ┼či bijuterii ├«n valoare de peste 50.000 de euro.
Poli┼úi┼čtii au deschis o anchet─â pentru a stabili cu exactitate c├óte victime au c─âzut prada ho┼úului. B─ârbatul risc─â inchisoare de la 3 la 15 ani pentru furt calificat.
 

Comentarii

comentarii