Acasă Actualitate Antrenorul Ionuţ Popa este grav bolnav. Apel al clubului Poli Timişoara: ”Are...

Antrenorul Ionuţ Popa este grav bolnav. Apel al clubului Poli Timişoara: ”Are nevoie de ajutorul vostru”

1296
DISTRIBUIȚI

Antrenorul Ionuţ Popa, în vârstă de 66 de ani, este grav bolnav, iar fostele sale echipe, dar şi apropiaţii săi, au cerut ajutorul fanilor şi ai celor care se pot implica.

Fost antrenor la UTA, Jiul Petroşani, Poli Iaşi, Mioveni şi Poli Timişoara, Ionuţ Popa, cunoscut pentru performanţele din Liga I, dar şi pentru replicile spectaculoase, este grav bolnav, scrie observator.tv.

Cheltuielile medicale au fost semnificative, motiv pentru care apropiaţii, dar şi reprezentanţii cluburilor pentru care a activat, au cerut ajutorul oamenilor.

“Fostul nostru antrenor, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră.

Ne aducem cu toţii aminte de rezultatele extraordinare reuşite de Ionuţ Popa ca antrenor la Poli Timişoara: salvarea de la -14 puncte, o reuşită unică la nivelul Ligii 1, finala Cupei Ligii şi semifinala Cupei României, toate într-unul din cele mai spectaculoase sezoane din istoria fotbalului timişorean.

Mai presus de acestea, însă, reţinem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună şi culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru.

Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul: Raiffeisen Bank RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017 Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa. Vă mulţumim!”, se arată într-un comunicat al clubului Poli Timişoara.

Comentarii

comentarii